Süt Kremasından Açma (Yediklerini Unutursun)

Milk Cream Rolling tarifi için önce iki yumurtanın sarısını mayanın üzerine sürüyoruz.

Süt, su ve mayayı bir karıştırma kabına alın ve karıştırın.

Yumurta, krema, yağ, tuz, şeker ekleyin ve tekrar karıştırın. Unu birer birer ekleyin (biraz un eklersem tezgahta kazımaya devam ederim daha kolay olur) Elinize yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurun donmaması için kapağını kapatıp üzerini örtün, mayalanmaya bırakın (hamur iyice kabarmalıdır)

Hazırlayıp tepsiye dizin ama hemen pişirmeyin. 20 dakika tepside soğumasını bekleyin.

Üzerine ayırdığınız yumurta sarısını karıştırın, susam ve muffini ekleyin ve 180 derece fırında eriyene kadar pişirin.

Süt Kremasının ağzı servise hazır.

yemek ister misin 😊

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın