Acı Biber (En İyi Hazırlanmamış)

En Kaliteli Biberler için öncelikle tombul biberler yıkanır ve bir kavanoza doldurulur.

Sarımsak bütün olarak yıkanır ve ortadan yatay olarak kesilmeden kesilir (sarımsak düşmesin diye;)

Kara biber ekleyin.

Üzerine bir kereviz yaprağı konur (kerevizdeki kötü kokunun aksine, yaprağı hazırlanırken çok hoş bir koku verir)

Daha sonra kaseye tuz, şeker, limon tuzu, sirke ve su ilave edilerek malzemeler eriyene kadar karıştırılır (su miktarını bu ölçüye göre artırabilirsiniz).

Daha sonra biberin tepesinden kenarına kadar doldurulur ve kapağı sıkıca kapatılır. Soğuktan kaldırıldı.

En İyi Biber Turşusu hazır.

yemek istiyorum 🌹🍃

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın