Eskimeyen Kurabiye Tarifi için,
Oda sıcaklığındaki tereyağı, yumurta, sıvı yağ, şeker ve vanilyayı bir karıştırma kabına alın.
Unu azar azar ekleyin ve yumuşak olana ve elinize yapışmayacak hale gelene kadar yoğurun.
Hamurdan küçük ceviz parçaları alın, elinizle katlayın ve biraz bastırın, yuvarlak veya yuvarlak şekil verin ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin (çatalla da bastırabilirsiniz)
170 derecede önceden ısıtılmış fırında 20 dakika kadar üzerinin beyaz olması için pişirin. kadar pişirin.
Soğuyan kurabiyeleri önce benmari usulü eritilmiş çikolataya daha sonra hindistancevizi veya fındıklı krakerlere batırıp çikolata soğuyunca servis yapın.
Eski Kurabiyeler hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]