Kek Tarifi kasesinde yumurta ve şekeri Fırınsız bir Tencerede ve Kalıpta çırpın.
Onlara sıvı süt yağı ekleyin, karıştırın.
Kuru malzemeleri ekleyip karıştırın.
Kalıbınızı yağlayın, çamurun yarısını dökün.
Ortasına damla çikolataları serpin, kalan çamuru alın, arada fark kalmayacak şekilde karıştırın.
Büyük bir tencereye yerleştirin. Kalıbın 1/3’üne gelecek kadar su koyun, kekin içine su girmesin, kapağı kapatın.
Orta ateşte su kaynamaya başlayınca kısık ateşte yaklaşık 20-25 dakika pişirin.
Daha sonra bir kürdan ile kontrol edin.
Pişmişse ocağı kapatın ve 5-10 dakika dinlendirin.
Dilediğiniz gibi süsleyin.
Fırında ve Kalıpta Kek (Videolu) hazır.
Deneyecek olanlara şimdiden bol şans
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]