Tek Fırın Tepsisinden 4 Katlı Kek Tarifi için önce yumurta ve şekeri 5 dakika çırpın.
Daha sonra un, vanilya ve kabartma tozu süzülerek yumurtalı karışıma eklenir, 2 yemek kaşığı su ilave edilerek karıştırılır.
Karışım yağlı kağıt serili fırın tepsisine dökülerek önceden ısıtılmış 180° fırında 15-20 dakika pişirilir.
Kalp tasarımları yağlı kağıttan yapılmıştır. Kalpler 4 boy ve buzlu kek kalıpları ile mevcuttur, ancak pastayı keserken kaybetmemeye dikkat edin.
Daha sonra krem şantiyi hazırlayıp sıkma torbasına doldurun ve üzerine en büyük keki buna göre sıkın.
Üzerine küçük bir kek koyun ve krem şantiyi tekrar sıkın ve işleme 4 kat devam edin.
İstenilen şekilde süslenirler, beze marshmallow, çiçek, meyve vb.
Tek Tepsiden 4 Katlı Kek hazır.
Yemek ister misin ❣️
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]