Tek Fırın Tepsisinden 4 Katlı Kek

Tek Fırın Tepsisinden 4 Katlı Kek Tarifi için önce yumurta ve şekeri 5 dakika çırpın.

Daha sonra un, vanilya ve kabartma tozu süzülerek yumurtalı karışıma eklenir, 2 yemek kaşığı su ilave edilerek karıştırılır.

Karışım yağlı kağıt serili fırın tepsisine dökülerek önceden ısıtılmış 180° fırında 15-20 dakika pişirilir.

Kalp tasarımları yağlı kağıttan yapılmıştır. Kalpler 4 boy ve buzlu kek kalıpları ile mevcuttur, ancak pastayı keserken kaybetmemeye dikkat edin.

Daha sonra krem ​​şantiyi hazırlayıp sıkma torbasına doldurun ve üzerine en büyük keki buna göre sıkın.

Üzerine küçük bir kek koyun ve krem ​​şantiyi tekrar sıkın ve işleme 4 kat devam edin.

İstenilen şekilde süslenirler, beze marshmallow, çiçek, meyve vb.

Tek Tepsiden 4 Katlı Kek hazır.

Yemek ister misin ❣️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın