Borcam’da Yumuşak Pandispanya Kakaolu Kek

İlk önce yumurtayı 2-3 dakika çırpın. Güzelce köpüren yumurta kırılarak açılır.

Ardından şekeri ekleyip üç dakika çırpın.

İyice köpüren karışıma sıvı yağı ve sütü ekleyin.

Son olarak kuru malzemeleri ekleyip çırpın.

Öte yandan borcum petrol. Ben sıvı yağ ile yaydım dilerseniz margarin ile de yayabilirsiniz.

Hazırlanan harç borcama dökülür.

Önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.

İlk 15 dakika fırın kapağını açmayın!!!

Kürdan testi ile pişip pişmediği kontrol edilir.

Pişen kek fırından çıkarılır.

Bu tarifle ıslak kek yapabilir veya olduğu gibi yiyebilirsiniz.

Pandispanyanın bileşimindeki ana sır

AFİYET OLSUN

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın