Kalamar Tavuk Tarifi – En Sevdiğim Yemekler

Nefis Tavuk Kalamar Tarifi için,

İlk olarak etimizi aynı kalınlıkta ve uzunlukta doğrayalım ve bir kaba koyalım.

Tüm baharatları ekleyip iyice karıştırdıktan sonra üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında 1/2 saat bekletin.

Dinlenen etimizi buzdolabından çıkarmak üzere olan çorbamızı hazırlayalım.

Sos için yumurtayı çırpın, şekeri dökün ve karıştırın, ardından un ve soda ekleyin ve pürüzsüz olana kadar karıştırın.

Ve içine tavuk etini koyalım ve sosun içinde güzel bir tane bulunca hepsini kızgın yağda kızartıp kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çekelim.

Ketçap ve mayonez eşliğinde lezzetli yemeklerimizin tadını çıkarabilirsiniz.

Nefis Tavuk Kalamar hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın