Kış Tarçınlı Nogger Tarifi

Kışlık Tarçın Nogger Tarifi için süt kremasını dar ve uzun bir kaba alıp mikserle çırpmaya başlayalım.

3-4 kez pudra şekerini ekleyip krem ​​şanti gibi katılaşana kadar çırpmaya devam edelim.

Kuru kremaya tarçınlı limon suyu ve labne peynirini ekleyip tekrar çırpalım ve buzdolabında yarım saat dinlendirelim.

Kalan karışımdan 1 dolu kaşık bisküvilerin üzerine dökelim veya krema sıkma torbasıyla sıkalım, diğer bisküvilerle kaplayalım ve kenarlarından taşan kremayı bıçakla silelim.

Tüm malzemeler için aynı yöntemi uygulayalım ve hazırladığımız dondurmaları buzdolabının dondurucu kısmında birbirine değmeyecek şekilde hazırlayalım.

Soğuduktan sonra dürümleri dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Bu malzemeden en az 15 tane nane alabilirsin, ortasına biraz krema koyarsan daha fazla nane alabilirsin.

Kremayı koyulaştırmakta zorlanıyorsanız bir paket krem ​​şanti ekleyerek çırpmaya devam edebilirsiniz. Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın