Etimekli Muhallebi – Tatlılarım

Köfte Muhallebi tarifi için,

İlk olarak muhallebiyi biraz soğuması için yapalım.

Puding için vanilya ve krem ​​şanti hariç tüm malzemeleri bir tencereye alıp sürekli karıştırıyoruz.

Kaynamaya başlayınca vanilyayı ekleyip 1-2 dakika karıştırıyoruz. Pudingimiz hazır biraz yanması için kenara alıyoruz.

Şerbet için şeker ve suyu pişiriyoruz. Kaynayınca kısık ateşte 3 dakika kaynatın ki suyun tadı gelmesin.

Tepsiye koyduğunuz etin üzerine sıcak su dökün.

Hafifçe ısınan muhallebiye krem ​​şantiyi ekleyin, mikserle karıştırın ve etin üzerine dökün.

Buzdolabında saklayıp soğuyunca servis edebilirsiniz, üzerini kakao ile süsleyebilirsiniz.

Etimeli Muhallebi hazır.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın