kalpli kek tarifi malzemeleri
- 150 gram tereyağı
- 1 yumurta
- 1 poşet kabartma tozu
- 2 su bardağı pudra şekeri
- 1 çay kaşığı yağ
- eşit derecede doğru
Kalpli kek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tereyağı yumurta yağını iyice yoğurun.
- Ardından pudra şekerini ekleyip biraz yoğurun.
- Son olarak kabartma tozu ve unu ele yapışmaması için yavaş yavaş ekleyin.
- Hamuru merdane yardımıyla açıp yağlanmış tepside şekil verin ve 175 derecede pişirin.
Fotoğraflı kalpli kek tarifi
Kalp Kurabiye yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]