Tandır tavuğu

Tandır tavuk tarifi malzemeleri

  • 1 paket tavuk pirzola
  • 1 soğan
  • sıvı yağ
  • karabiber
  • tuz
  • acı biber
Tandır tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavukları bir kaba alıp malzemelerle tatlandıralım.
  2. Daha sonra düdüklü tencereye alıp orta kısmındaki soğanı soyalım ve hiç su koymayalım tavuğun kendi suyunda piştiğini göreceksiniz. Üfleyici düdüğümüzü kapattıktan sonra.
  3. 45 dakika pişmesine izin verin.
  4. Düdüklü tencereyi açtıktan sonra kızarmış tavuk seviyorsanız pişmiş tavuğu déni’me alalım ve 200°C’deki fırında üzeri altın rengi olana kadar pişirelim.
  5. Ben tandır tavuğumuzu humuslu hazır pilav ile servis ettim, siz dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz, nefis. 💐💐

Tandır tavuk tarifi

Tandır tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın