Izgara Tavuk Kanadı ve Fırında Patates İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk kanat
- 1 paket kavrulmuş tavuk çiloğlu tozu
tavuk suyu için
- 4 yemek kaşığı su
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
patates kızartması için
- 5 büyük patates
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kubbe baharatı
2 ince çubuk
Izgara tavuk kanat ve ızgara patates tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Barbekü harcı için suyu ve yağı bir karıştırma kabına alıp harcı ekleyip karıştıralım. Tavukları sosun içine alıp kenara alalım. Üzerini örtüp iki saat bekletin.
- Patatesleri soyun, yıkayın ve 3 cm kalınlığında dilimler halinde kesin. İki çubuk yardımıyla ezik yapalım.
- Yağ ve patates tozu ekleyin ve karıştırın.
- Tavuğu ve patatesi ister fırında ister başka bir ızgarada kızartabilirsiniz. Ben de uçakta yemek yaparım.
Izgara tavuk kanat ve közlenmiş patates tarifi
Son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da ızgara tavuk kanadı ve patates kızartması ile ilgili bir haber çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]