Izgara tavuk kanatları ve fırında patates

Izgara Tavuk Kanadı ve Fırında Patates İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk kanat
  • 1 paket kavrulmuş tavuk çiloğlu tozu

tavuk suyu için

  • 4 yemek kaşığı su
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı

patates kızartması için

  • 5 büyük patates
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kubbe baharatı

2 ince çubuk

Izgara tavuk kanat ve ızgara patates tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Barbekü harcı için suyu ve yağı bir karıştırma kabına alıp harcı ekleyip karıştıralım. Tavukları sosun içine alıp kenara alalım. Üzerini örtüp iki saat bekletin.
  2. Patatesleri soyun, yıkayın ve 3 cm kalınlığında dilimler halinde kesin. İki çubuk yardımıyla ezik yapalım.
  3. Yağ ve patates tozu ekleyin ve karıştırın.
  4. Tavuğu ve patatesi ister fırında ister başka bir ızgarada kızartabilirsiniz. Ben de uçakta yemek yaparım.

Izgara tavuk kanat ve közlenmiş patates tarifi

Son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da ızgara tavuk kanadı ve patates kızartması ile ilgili bir haber çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın