Süt reçeli tarifi malzemeleri
- 1 litre süt
- 1 su bardağı suda toz şeker yok
- 1 çay kaşığı kabartma tozu veya kabartma tozu
Süt reçeli tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tenceremize sütü ve toz şekeri koyup kaynamaya bırakalım.
- Süt kaynadıktan sonra kabartma tozunu ekleyip karıştırın.
- Ocağın altını kısın ve ara sıra karıştırarak pişirmeye devam edin.
- Hafif koyulaşıp rengi koyulaşana kadar kısık ateşte kaynamaya bırakın.
- Daha sonra bir kaba alıp oda sıcaklığına gelince dolaba koyalım, olduğu gibi koyulaşacaktır. Afiyet olsun .
Süt reçeli tarifi
‘Süt Reçeli’ yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]