lokal kanama (stridor)

Topikal Temizleme Tarifi Malzemeler (Ağlayan)

  • 3 su bardağı un
  • 3 su bardağı ılık su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı bira mayası
  • yeterli yağ
Yerel bir drenaj (ağlama) tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Uygun bir kapta mayayı, tuzu ve suyu ekleyip çırpın.
  2. Ardından yavaş yavaş unu ekleyin ve maya kokusu kalmayacak şekilde iyice karıştırın.
  3. Fotoğraftaki gibi sıvı bir kıvamda olmalıdır.
  4. Hamuru arttırıp azaltabilirsiniz.
  5. Üzerini streç film veya kapakla kapatın, temiz bir bezle örtün ve yarım saat mayalanmaya bırakın.
  6. Mayalanan hamur tekrar çırpılır ve içindeki havası alınır.
  7. İşin püf noktası iyi çırpmaktır.
  8. Sıcak yapışmaz tavaya yağı dökün ve bir kez peçeteyle tavaya koyun.
  9. Hamurdan bir kepçe alın ve kepçenin arkasıyla yayarak tepsiye dökün ya da tepsiyi avucunuzda tutun ve hangisi size uygunsa açın.
  10. Hamur göz haline geldiğinde kaşık yardımıyla diğer tarafa doğru yönlendirilir.
  11. Her iki tarafı da kızarınca ocaktan alınır ve içine tereyağı konur.
  12. Aynı işlem hamur bitene kadar yapılır.
  13. Pişmiş dökülenleri üst üste koymayın, böylece yapışmazlar.

Resimlerle yerel dökme (ağlama) tarifi

Yerel borsa makalesi (Cızdırma) ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın