ıslak kurabiyeler

ıslak kek tarifi malzemeleri

  • 1 yumurta
  • 125 gram margarin (yarım kutu)
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3 su bardağı un
  • 1 kutu kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu

şerbet

  • 1.5 su bardağı şeker
  • 2 bardak un
Islak kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Su ve şekeri bir tencereye alıp 10 dakika kaynatın ve soğumaya bırakın.
  2. Bisküvi hamurunun tüm malzemelerini kaseye alın ve iyice yoğurun.
  3. Ceviz büyüklüğünde kesip tepsiye diziyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında 10 dakika pişirin.
  5. Pişen kurabiyeler sıcak olacak, soğuk şerbete batırıp 5 saniye bekleyip çıkaralım.
  6. Çerezler bitene kadar işleme devam edelim.

Islak kek tarifi

Islak Kurabiye’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın