Uzun peynirli quimak tarifi için malzemeler
- 1 yemek kaşığı mısır unu
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- Yarım su bardağı su
Devam eden kaşarlı quimak nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tereyağını tavada eritelim, unu ekleyip mısır unu aroması çıkana kadar kısık ateşte kavuralım.
- Sürenin sonunda suyu ekleyin ve karışana kadar çırpın. Son olarak peyniri ekleyip eriyene kadar karıştırın.
- Altını kapatarak sıcak servis yapabilir ve afiyetle yiyebilirsiniz.
Resimle devam eden kaşar peynirli quimak nasıl yapılır
Uzayıp giden “Kaşarlı Kuymak” yazısı ilk olarak Urfa Haber – anlıurfa Haber – Urfa Son Dakika’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]