Tuzlu bisküvi, tuzlu bisküvi

Tuzlu Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 250 gr margarin veya tereyağı
  • Hamurda iki yumurta akı (sarısı)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı sirke (elma ve üzüm farketmez)
  • Un (yapışkan olmayan bir kıvamda olmalı)
Tuzlu kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Margarini kaseye alın ve un hariç diğer malzemeleri ekleyin.
  2. Daha sonra unu kontrollü bir şekilde ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde edin.
  3. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp istediğimiz şekli veriyoruz, üzerlerine sarısını sürüyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Kim deneyecekse eline sağlık. 🌼.

Resimli tuzlu kurabiye tarifi

Tuzlu Kurabiye yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın