Sahte Suyun Büyük Sırrı İçin,
İlk olarak yumurtaları sosun içinde çırpın, üzerine süt, yağ ve sodayı ekleyip karıştırın.
Tavayı yağlayın.
Bir yufkayı tavaya koyun ve aynı şekilde ortasına yerleştirin.
Başka bir yufkadan bir parça alıp içine soğuk bir kepçe sostan dökün ve yufkayı ve diğer malzemeleri ekleyin.
Tekrar hamur, sos ve doldurma. Aşağıdaki gibi tamamlayın.
Ardından yanlardan sarkan yufkaları içe doğru katlayın.
Sos koyulaştıysa bir fırça yardımıyla koyun, yoksa yağın kapağını biraz kapatın ve buzdolabında 30 dakika bekletin.
3 adet alüminyum folyoyu ocağa koyun.
Üzerine bir tencere koyun ve kapağı açmadan 15-20 kadar kısık ateşte pişirin.
Daha sonra uygun bir kapakla ters çevirip diğer tarafını beş dakika kızartın ve kısık ateşte uygun bir servis tabağına aktarın.
Gerçek sahte su sütü hazır.
Deneyecek olanlara şimdiden başarılar.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]