Yulaf dalı hafifçe rondoya çekilir. Derin bir kaba alınır.
Tahin eklendi. Fıstık ezmesi ceviz verilir.2 yemek kaşığı su eklenir Kıvamını kontrol edin kum gibi olmayacak. İyice karıştırın.
Yağ ile karıştırılmış kağıt küçük bir kalıba koyulur, çamur yerleştirilir, sabitlenir ve buzdolabına yerleştirilir.
Süslemek için ceviz eklenir.
Dinlendirici helvamız büyük porsiyonlara ayrılmıştır. Gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz.
Düşük kalorili bir tariftir. Ramazanda iftar yaptığımızda çay ve kahvenin yanına çok yakışan bir lezzettir.İçindeki tahin ve kuruyemişler tahin helvası kadar iyidir.
Helva sever biri olarak benim için bir tarif.. Yapanlara aferin diyorum, deneyin. Sağlıklı olmak.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]