Baharatlı Tuzlu Çörek Otu Bisküvi Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağından biraz az sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 yumurta (akını hamur ve yumurta sarısı ile fırçalayın)
- 5 yemek kaşığı un
Tuzlu baharatlı siyah kimyonlu kurabiye nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tüm malzemeleri bir kaseye alın.
- Tereyağı eridikten sonra yumurta akı soğutulmalı veya pişirilmelidir.
- Küçük toplar halinde fırın tepsisine dizin.
- Üzerine yumurta sarısını sürün.
- 180 derece önceden ısıtılmış fırında 20 dakika sürer. Afiyet olsun.
Fotoğraflı siyah fasulye tarifi ile baharatlı tuzlu kurabiye
“Çörek otu ile Acı Tuz ve Bisküvi” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]