Haşlanmış tavuk tarifi malzemeleri
- 6 uyluk
- 4 patates
- 2 havuç
- 1 soğan
- Sebze yağı
- tuz
- acı biber
- karabiber
Haşlanmış tavuk tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Doğradığımız soğanları sıvı yağ ile tencereye alıp kavuruyoruz.
- Ardından salçaları ekleyip biraz pişirin.
- Uyluklar kahverengileştiğinde, doğranmış patatesleri ve doğranmış havuçları ekleyin.
- Birkaç dakika kavurduktan sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
- Ardından sıcak suyu ekleyin (4 su bardağı ekledim).
- Hepsi yumuşayana kadar pişirilir.
- O zaman servis yapabilirsiniz, afiyet olsun.
Resimli haşlanmış tavuk tarifi
Haşlanmış tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]