biftek sosu tarifi malzemeleri
- 1 kilo dana eti
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- ½ fincan soya sosu
- Biberiye
- sarımsak tozu
Biftek sosu tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Eti sıcak bir dökme demir tavada saklayın.
- Yağ, baharatlar, zeytinyağı ve soya sosunu bir kapta karıştırın, eti 3 kat pişirme kağıdına aktarın, sosu koyun ve sıkıca kapatın.
- İki kat kalay folyo ile kaplayın ve 150 derecede 2,5 saat fırında pişirin.
Patates püresi bu yemek için en rahat yatak
Pişmiş eti dilimler halinde kesin ve üzerine sosu dökerek servis yapın.
Afiyet olsun.
biftek sosu tarifi
Soslu et yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]