Lavaş tarifi malzemeleri
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 su bardağı ılık su
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- Bir paket varsayılan kuru
- mümkün olduğunca doğru
Lavaş tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Un hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştırın.
- Daha sonra unu kontrollü bir şekilde ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
- 30 dakika mayalanmaya bırakın.
- Ekşi mayanın havasını alıp yoğuralım ve 15 küçük şeker parçasına bölelim.
- Unu yayalım ve nazikçe tatlı tabağı büyüklüğünde yuvarlayalım ve teflon tavada pişirelim.
- Biraz soğuduktan sonra dondurucu poşetlerinde dondurucuda saklayabilirsiniz. memnuniyetle Tweet yerleştirme
resimli lavaş tarifi
Lavash’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]