Bol köpüklü türk kahvesi malzemeleri
1 fincan
- 1 çay kaşığı türk kahvesi
- 1 su bardağı soğuk su
- özelleştirilmiş şeker
Bol köpüklü Türk kahvesi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle cezveye soğuk su koyalım.
- Üzerine kahvemizi ve şekerimizi ekleyip karıştıralım ve ocağa alalım. Buradaki hile, kısık ateşte ve karıştırmadan pişirmek.
- Köpüğü üstte toplayınca köpüğü kaplara eşit şekilde bölelim.
- Kaynayınca bardağa dökün ve afiyetle yiyin. 40 yılı hatırlayalım
Bol köpüklü türk kahvesi tarifi resimli
Bol köpüklü Türk kahvesi ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]