Bol köpüklü türk kahvesi

Bol köpüklü türk kahvesi malzemeleri

1 fincan

  • 1 çay kaşığı türk kahvesi
  • 1 su bardağı soğuk su
  • özelleştirilmiş şeker
Bol köpüklü Türk kahvesi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle cezveye soğuk su koyalım.
  2. Üzerine kahvemizi ve şekerimizi ekleyip karıştıralım ve ocağa alalım. Buradaki hile, kısık ateşte ve karıştırmadan pişirmek.
  3. Köpüğü üstte toplayınca köpüğü kaplara eşit şekilde bölelim.
  4. Kaynayınca bardağa dökün ve afiyetle yiyin. 40 yılı hatırlayalım😊😍👋

Bol köpüklü türk kahvesi tarifi resimli

Bol köpüklü Türk kahvesi ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın