Boş pasta rulosu

Boş pasta rulo tarifi malzemeleri

  • 500 gram bir
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • Tükettiğiniz su miktarı (yaklaşık 2 su bardağı)
Boş börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Un ve tuzu bir kaba alıp yavaş yavaş su ekleyerek yoğurun.
  2. Orta sertlikte (kulak memesi gibi) ele yapışmayan bir hamur elde edilir.
  3. Hamur 3 bezeye ayrılıp bol unlu çivi ve büyüteçle yuvarlanır. Yapıştırmamaya dikkat edin.
  4. Bol sıvı yağ koyup iki ucundan ortasına doğru yuvarlayın.
  5. Tam çaprazdan kesilir ve sarılır.
  6. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
  7. Yağlayın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.
  8. Üzerine pudra şekeri dökerek tüketebilirsiniz, harika oluyor. Afiyet olsun 🤍🤍

Resimli boş börek tarifi

Boş Rulo Börek metni ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda ortaya çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın