Islak Kek Tarifi – Tatlılarım

Tatlı Nemli Kekimiz için önce yumurtaları ve şekeri bir çırpma teline alıp güzelce çırpalım.

Ardından malzemeleri tek tek ekleyelim.

Unu, kakaoyu, vanilyayı ekleyin ve unu eleyin.

Büyük boy fırın tepsimizi yağlayıp kekimizi ters çevirerek önceden ısıtılmış 175 derece fırında pişirin.

Kekimiz pişerken kremayı ve sütü küçük bir tencereye alın.

Kaynayınca ocağı kapatın ve çikolatayı ekleyip eritin ve karıştırın.

Kekimizin ilk ısısı fırından çıkınca kare kare keselim ve acı sosumuzu kekin üzerine gezdirelim.

1-2 saat dinlenmenizi tavsiye ederim.

Üzerini dilediğiniz gibi süsleyeceğiz ve nefis ıslak kekimiz servise hazır.

Yapacak olanlara afiyet olsun.

Beni Instagram’dan takip edip buradan katkıda bulunursanız çok mutlu olurum.

Mutlu ol ❤️.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın