Whoopies Cake – Benim Tatlı İkramlarım

Whoopies Kek Tarifi için,

İlk olarak bir kaşık limonlu ılık suyu bir kaseye alıp 30 dakika bekletelim.

Sonra 100 gr. Yumuşamış tereyağımızı bir kaba alıp şekerimizi ekleyip mikserle karıştıralım.

O halde yumurtayı kırma işlemine devam edelim.

Şu anda, 30 dakika kenara. Beklediğimiz limonlu sütü dökelim ve karıştırmaya devam edelim.

Daha sonra kalan malzemeleri ekleyin ve kırılınca sıkma torbasına çamurumuzu ekleyip yağlı kağıdı koyduğumuz tepsiye bir yemek kaşığı olacak şekilde sıkalım.

Aralarında iki parmak boşluk var. Çünkü haç yayılacak.

Toplamda 2 tepsi olacak yani hamurun üstünü fırına koymadan önce elimizi ıslatıp uçlarını hafifçe bastırarak yassılaştırıp 170°C fırında 15 dakika pişirelim.

Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.

O halde kremayı ve krem ​​şantiyi bir kaseye alalım.

2,5 su bardağı suyu dökün ve çırpın.

Bu yapıldıktan sonra, woopie’lerimiz soğutulur. Hazırladığımız kremayı donmuş yufkaların arasına yayalım ve diğer yufkaları üzerine kapatalım.

Her şey bitene kadar bu işlemi tekrarlayalım ve dilediğiniz gibi serpelim. Ben beyaz çikolatayı seçtim.

Whoopies pastası hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın