Mamusa Yoğurt Tarifi – Tatlılarım

Mamusa Tarif Yogati için bir litre sıcak suyu bir tencereye koyun ve kaynamasını bekleyin. Sıcak suya tuz eklenir.

Kaynadıktan sonra 2 su bardağı mısır ununu ilave edip sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.

Yoğurt yapımı:

600 gr yoğurt bir kaba konur, dilediğiniz kadar sarımsak ilave edilir, en sonunda tuz dökülür ve karıştırılır.

Sosun Hazırlanışı:

Küçük bir tencereye sıvı veya zeytinyağı konur ve ısıtılır, kızdırıldığında kırmızı toz biber eklenir ve kaynatılır.

Kredi veya pasta ile yaptığınız son memleri paylaşın.

Üzerini hazırladıktan sonra hazırladığınız yoğurdu servis edin ve son olarak hazırlamış olduğunuz kırmızı sosu üzerine dökün.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın