Gözleme ile Nefis Mi Nefis Maç Kebabı

Matcha Kebabı ve Bazlama tarifi için etler önce uzun jülyen şeklinde kesilir.

Eti derin bir kaba koyun.

Süt, zeytinyağı ve kekik ekleyin ve en az 4-5 saat buzdolabında bekletin. (vaktiniz varsa marineyi 1 gece önceden yapın)

Daha sonra etler süzgeçten süzülür, bir tavaya biraz zeytinyağı dökülür, etler ilave edilir ve pişirilir.

Slaytın yanına sarımsak eklenir.

Patatesler soyulur ve ince ince doğranır.

Yağ iyi ısıtılır ve patatesler kızartılır.

Bazlama kare şeklinde kesilir ve biraz tereyağ ile tavaya çevrilir.

Tereyağını bir tavada eritip salça ve pul biberi ekleyin. Su dökün ve pişirin.

Önce servis tabağında gözleme, üstüne patates kızartması, biraz su ile açmak için süzme yoğurt, üstüne et ve üstüne sos afiyetle yenir..🍡🍡

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın