Tavada Tavuk Pirzola ve Sos Tarifi Tavada Tavuk Pirzola Nasıl Yapılır?
Herkese merhaba, bu yemeğin püf noktası marine kısmı.
Et yiyorsanız buzdolabında 1 gece bekletip ertesi gün pişirin, etin lezzeti mükemmel olur.
Öncelikle pirzolaları derin bir kaba alıp yağ, tuz, tavuk baharatını ekleyip elinizle güzelce yiyin.
1 gece buzdolabında bekletin, aceleniz varsa yarım saat bekletebilirsiniz.
Daha sonra eti geniş bir tencereye alıp ağzını kapatın.
Et önce suyunu bırakıp içinde kaynar ve pişer, suyu gittikten sonra kızartılır.
Kızardıktan sonra maşa ile çevirip toplamda 30 dakika olmak üzere 5 dakika pişirin.
Tavada soslu (hasat edilmiş) tavuğunuz hazır, bol şans 🙂
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]