Lezzetli Etsiz Nohut Tarifi

Bu lezzetli Nohut Yemeği tarifi için soğanı yemek için doğrayalım.

Tavaya sıvı yağ koyup soğanlar yumuşayıncaya kadar kısık ateşte kavurun. Soğanı ne kadar hızlı pişirirseniz tadı o kadar güzel olur.

Kavrulan soğanların üzerine salçayı ekleyin ve ezerek karıştırın. Salçanın kokusu çıkınca haşlanmış bezelyeleri ekleyelim.

Beş dakika kadar bezelye ile kaynatılan yemeğe su ve baharatları ekleyelim.

Bezelyeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirelim gerekirse su ilave edebilirsiniz.

Bu lezzetli Etsiz Nohut Yemeğini dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Pişirirken lezzet katmak için et suyu veya bulyon kullanabilirsiniz.

Domates salçası ile pişirirken dağılmaması için haşlanmış bezelye kullanmak çok önemlidir.

Yemekleri pişirirken fazla karıştırmamaya dikkat edin.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın