Çıtır Patates Malzemeler
- 4-5 adet patates (boyuta göre)
sosu için
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı un
- Tuz, öğütülmüş kırmızı biber
yağda kızartmak;
- Sebze yağı
Patates püresi tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Patatesleri elma dilimleri halinde kesin.
- Kaynar suda 6-7 dakika haşlayalım.
- Sos için gerekli malzemeleri karıştıralım.
- Hazırladığımız sosun içine patatesleri koyalım.
- Kızgın yağda kızartalım. Afiyet olsun..
Çıtır patates tarifi
Çıtır Patates yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]