kavrulmuş mantar malzemeleri
- 1 kilo mantar
- 5 yemek kaşığı sıvı yağ
- zaatar
- kırmızı biber
- tuz
Mantarlı rosto tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Mantarların kabuklarını soyup güzelce yıkayalım.
- Bir tencereye alın, bir bardak sıcak su ekleyin ve 5 dakika kaynatın.
- İlk kaynar suyu dökelim, mantarları soğuk suya çevirelim ve sonra tekrar kaseye alalım.
- Bir çay bardağı su ile haşlayalım, suyunu çektikten sonra üzerine sıvı yağı ekleyip kızartalım.
- Ardından kekik, tatlı biber ve tuzu ekleyip servise hazır hale getirin.
kavrulmuş mantar tarifi
Mantar kavurma yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]