💕☀️ REYHAN ŞERBET KOKUSU MİSAFİR DAKİKAIMIZ BURADA 🔝🔝
sevdiklerim; Seveceğiniz bir lezzetle geldim.
👩🍳 Dene de vakit kaybetme derim 🤗💕‼️
Osmanlı Reyhan Şerbeti tarifi için öncelikle fesleğenimiz iyice yıkanır ve temiz suda preslenir.
Sapları ayrılır ve yapraklar alınır.
Fesleğen yaprakları çok koyu, rengi çok kırmızıdır.
Seçilen fesleğen iyi bir kavanoza konur ve şeker, limon suyu ve tarçın bırakılır.
Üzerine 9 bardak sıcak su dökülür ve kaynayana kadar kaynamaya bırakılır.
Isındığında buzdolabında kalan Osmanlı Reyhan Şerbetimiz; Süzülerek servise hazırdır.
Yemek yemek ister misiniz 💕☀️🤗
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]