Donut (Gram Ağırlık Tarifi)

Harika bir donut tarifi ile geldim hanımlar mutlaka denemelisiniz, bir daha asla başka bir donut tarifi denemeyeceksiniz söz veriyorum.

Genellikle çörek tarifleri sadece kızartılır ve süslenir, ancak gerçek çörek tarifinde farklı şekilde kullanılırlar. tatmak.

gelelim tarife

Önce yumurta, tuz ve şekeri güzelce karıştırıyoruz, yaklaşık 5 dakika, yüksekliği iki katına çıkınca hazır.

Eritilmiş margarin, süt ve mayayı ekleyip 12 dakika pişirin.İyice karıştırın. Bu ekmek ele yapışıyor, yapışmaması için yağ ekliyoruz.

İyice örtüyoruz, 1 saat 1.5 saat, 2 defaya kadar ısınmasına izin veriyoruz.

Şimdi hamuru açıyoruz, kalınlığı 1.5 cm. olacak.

Çörek kesiciniz yoksa küçük bir kasenin içini kesmek için plastik bir şişe de kullanabilirsiniz.

Hepsini kestiğinizde tepsiye dizip 30 dakika pişirin.Çok beklemeniz gerekecek.

Şimdi kızgın yağda kızartın.

Bunu şununla karıştır Çörek sıcak olana kadar bekleyin (önemli nokta)

Sır yapmıyoruz anne 🍩

Daha sonra çikolatayı benmari usulü eritip üzerini dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın