kırışıklık


Patates cipsi tarifi malzemeleri

  • 6 Orti Boy Patates
  • Ayçiçek yağı
  • maydanoz
  • 4 diş sarımsak
  • Limon

Patates cipsi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Patatesleri soyun, yıkayın ve dilimler halinde kesin.
  2. Tavaya yağımızı koyuyoruz ve yağ kızınca ilave edip patatesleri kızartıyoruz.
  3. Patatesler kavrulurken sarımsağı rendeleyin, maydanozu yıkayın ve doğrayın.
  4. Patatesleri ocaktan alıp servis tabağına alıp tuz, sarımsak ve maydanozu ekliyoruz.
  5. İsteğe bağlı olarak bir limon sıkın. Afiyet olsun.

Patates cipsi tarifi

  • tatlı tarifi
  • cips
  • kek tarifleri
  • Patates
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Zeytinyağı, ısırgan otu, ıspanak yemeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın