San Sebastian cheesecake (hazırlanması, doldurulması kolay)


San Sebastian Cheesecake Tarifi Malzemeler (hazırlanması, doldurulması kolay)

peynirli kek için

  • 6 yumurta
  • 700 gram taze peynir
  • 2 paket krema (400ml)
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı un

çikolata sosu için

  • 1 krem ​​köşe
  • 2 paket çikolata (160 gr)

San Sebastian cheesecake (hazırlaması kolay, eksiksiz) tarifini nasıl yaparsınız?

yemebaskı tarifi
  1. Şekeri ve peyniri güzelce çırpın.
  2. Daha sonra yumurtaları teker teker ekleyip çırpın (yumurtaları tek tek ekleyin.
  3. Her bir yumurtayı eklerken, karışımı iyice çırpın, ardından ikinci yumurtayı tekrar ekleyin, tüm yumurtalar bitene kadar yumurtaları tek tek çırpın. ).
  4. Yumurtaları ekledikten sonra unu ekleyip çırpın.
  5. Son olarak kremayı ekleyip çırpın.
  6. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45-50 dakika (cheesecake kararıp kabarana kadar) pişirin.
  7. Piştikten sonra bir saat fırında bırakılır (fırın kapağı açık kalacaktır).
  8. Sos için krema ve çikolatayı pişirin (kaynamadan önce ateşten alın.
  9. Soğuduktan ve dinlendirdikten sonra sosu döküp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Resimlerle San Sebastian Cheesecake (Hazırlanması Kolay, Komple) Tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kek
  • peynir
  • tutarlılık
  • kolay)
  • kek tarifleri
  • San
  • Sebastian
  • uçurumlar
  • Bunun için
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Bireysel tarifler
  • Urfa yemekleri
  • sanayi
  • Gıda
  • bir yumurta

sonraki haber:

limonlu Turta

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın