/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Marul, soğan ve mayonez içermeyen arpa tarifi malzemeleri
- 2 su bardağı bulgur (200 ml bardak)
- 1 su bardağı kaynar su (200 ml su bardağı)
- 2 adet salatalık turşusu
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 havuç
- tuz
- karabiber
- kırmızı biber
- nar içeceği
- yarım limon
- mayonez
Mayonezli, soğansız, marulsuz arpa tarifi nasıl yapılır?
- Bir kaseye iki su bardağı bulguru koyun.
- üzerine. Bir su bardağı kaynar su koyup 15 dakika kaynatalım ki kabarsın.
- Bulgurun şişmesini beklerken. Bir tavada yarım çay. bardak. Yağı alalım.
- Sonra 1 yemek kaşığı. Domates salçasını koyup kızartalım.
- Salamura salatalık küpleri. Keselim. Havucu da rendeleyelim.
- Hamuru bulgurun üzerinde kavurun. Üzerine dökelim ve iyice karışana kadar karıştıralım.
- Bulgurun içine salatalık dilimlerini ve rendelenmiş havuçları koyalım.
- Son olarak baharatlarınızı tuzlayın. Narlı limonata. Ve mayonezi koyup karıştıralım.
Kim deneyecekse eline sağlık. Yorumlarınız. beğenseniz de beğenmeseniz de. Yapanları değerlendirin, benimle paylaşın.
Resimli marul, soğan ve mayonez içermeyen arpa tarifi

function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]