Tuzlu bisküvi, tuzlu bisküvi


Tuzlu Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 3 yumurta (ikinci sarısında)
  • 150 gr yumuşak tereyağı veya ghee
  • 2 çay kaşığı şeker
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 100 gram peynir
  • 1 çay kaşığı mahlep
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı dövülmüş ceviz
  • Un olması gerektiği kadar sert olmamalı

Tuzlu kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tüm malzemeleri karıştırın ve yumuşak bir hamur elde etmek için gereken kadar un ekleyin.
  2. Hamuru rulo yapın, bir bardağa kesin ve üzerine yumurta sarısı, susam ve çörek otu dökün.
  3. 200 derecede altın sarısı olana kadar pişirin.

Resimli tuzlu kurabiye tarifi

  • tatlı tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kışın çaydan vazgeçemeyeceğiniz kuru hurma

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın