Ayrfrida tuzlu kek


Airfryda Tuzlu Kek Tarifi Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/2 (yarım) su bardağı sıvı yağda 1 parmak eksik
  • 1/2 (yarım) su bardağı süt
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı yoğurt
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 su bardağı un
  • Yarım çay kaşığı karabiber ve pul biber

eklenecek bileşenler;

  • 2-3 sap yeşil soğan
  • 3-4 adet yeşil biber
  • 1 tatlı biber
  • 1 küçük tatlı patates
  • 1 küçük kutu mısır
  • Çörek otuna ve üstüne eklenebilir.

Tuzlu Irfrida kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Yumurta ve tuzu çırpın. Daha sonra sıvı yağ, süt, yoğurt, kabartma tozu ve unu ekleyin.
  2. Kek hamurundan biraz daha kalın bir kıvamda olmalı, sulu görünüyorsa biraz daha un ekleyebilirsiniz.
  3. Eklenecek malzemeler eklenip karıştırılır.
  4. 180 derecede 25 dakika havada pişirin. Ancak modele göre sıcaklık değişebileceğinden 20 dakika sonra çıkartılıp bıçakla kontrol edilebilir.

Resimlerle Irrida tuzlu kek tarifi

  • havayolu
  • tatlı tarifi
  • Kek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Haşhaş keki (tel tel)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın