Haşhaş peyniri ve çörek otu ile tuzlu kurabiye tarifi


Haşhaş Peyniri ve Tuzlu Çörek Otu Bisküvi Tarifi İçin Malzemeler

  • 440 gram bir
  • 200 gram peynir
  • 200 gram tereyağı
  • 4 gram tuz ve haşhaş
  • 20 gram siyah kimyon
  • bir yumurta sarısı üzerine 2 yumurta

Haşhaş peyniri ve çörek otu ile tuzlu bisküvi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Un, peynir, tereyağı, tuz, 1,5 yumurta, haşhaş ve çörek otu bir kaseye alınıp karıştırılır.
  2. Daha sonra hamur kıvamına gelince üzerini kapatalım.
  3. 30 dakika buzdolabında bekletin.
  4. Daha sonra buzdolabından çıkarıp hamuru açıp kare şekli vererek tepsiye yerleştiriyoruz.
  5. Üzerine yumurta sarısı sürüp fırına verin.
  6. Özenle pişirdikten sonra dilediğimiz gibi servis edelim.

Tarifi görmek için tıklayın👇.

Haşhaş peynirli tuzlu kurabiye ve fotoğraflı çörek otu tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kek
  • Anemon
  • bisküvi
  • bitkisel
  • kek tarifleri
  • peynirli
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

musakka

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın