yağ tavası


Tereyağlı kek tarifi malzemeleri

  • 5 su bardağı un
  • 2.5 su bardağı su
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2 paket tereyağ

Yağlı kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce derin bir kaba 5 su bardağı unu alıyoruz, ardından 2,5 su bardağı su ekliyoruz.
  2. İki çay kaşığı tuz ekleyin ve iyice yoğurun.
  3. Daha sonra hamuru küçük yuvarlak şekiller vererek içine margarini koyuyoruz.
  4. Daha sonra hamuru yarım saat dinlendirip hamuru dairesel hareketlerle açıyoruz.
  5. Önceden ısıtılmış tavada önü ve arkası kızarana kadar pişiriyoruz, pişerken sıvıyağ sürüyoruz, afiyet olsun.

Resimli yağlı kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • sıvı yağ
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

En hızlı puf böreği tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın