yeşil zeytin yapmak


Yeşil zeytin tarifi malzemeleri

5 kg kavanoz için

  • 3 kilo yeşil zeytin
  • 1.5 yemek kaşığı kaya tuzu

Yeşil zeytin tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle zeytinleri dövüp çekirdeklerini çıkardıktan sonra kavanozumuza koyuyoruz.
  2. Üzerini örtmek için su ekledim.
  3. Suyu günlük olarak değiştirecek ve bir haftaya kadar tatlandıracaktır.
  4. Tatlandırılmış zeytinlere 1,5 yemek kaşığı kaya tuzu ekleyip serin bir yerde muhafaza ediyorum.

yeşil zeytin tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • sanayi
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • Yeşil renk
  • zeytin

sonraki haber:

harika krepler

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın