Kaşarlı Tavuk Güveç


Kaşarlı Tavuk Güveç Tarifi Malzemeler

  • 500 gr tavuk göğsü
  • 1 büyük patates
  • 2 patlıcan
  • 1 soğan
  • 3 harici sarımsak
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı tuz karabiber kimyon gevreği
  • Rendelenmiş veya dilimlenmiş kaşar peyniri
  • 1 su bardağı su

Kaşarlı tavuklu güveç tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tavukları doğrayalım. Suyu bırakıp tekrar çekene kadar kaynamaya bırakın.
  2. Daha sonra diğer sebzeleri küp küp doğrayın ve 2 dakika salça ve baharatlarla karıştırın.
  3. Ardından suyu ekleyip pişmeye bırakın.
  4. Piştikten sonra güveci eşit şekilde bölüp üzerine rendelenmiş veya doğranmış kaşar peynirini koyun ve önceden ısıtılmış fırında altın rengi olana kadar pişirin. Keyfini çıkarın 😊.

Cheddarlı tavuklu güveç tarifi

  • tatlı tarifi
  • güveç
  • çedar peyniri ile
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • piliç ile
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kebap tepsisi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın