Kombucha (ikinci fermantasyon)


Kombucha tarifi malzemeleri (ikinci fermantasyon)

  • 1 Elma
  • 1 buz
  • 1 çalışma
  • 1 grifor
  • 15 gram taze zencefil
  • 3 çubuk tarçın
  • 8-9 karanfil

Kombucha tarifi (ikinci fermantasyon) nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi
  1. Fermantasyondan elde ettiğimiz kombucha aromasını vermek istediğimiz meyveleri kesiyoruz.
  2. Meyve sıkacağı da kullanabiliriz.
  3. Meyveleri hava geçirmez şişelere dolduruyoruz.
  4. Üzerine kombucha’yı ekleyin.

İpuçları:.

  1. Bu aşama 3 gün sürebilir ve orijinal haliyle de içilebilen kombu çayına lezzet ve biraz gaz eklemek içindir.
  2. Her gün gaz şişeleri.
  3. Açarken dikkatli olun, şampanya şişesi gibi patlayabilir.
  4. Altına bir kova koyup fazla çayı geri koyabilirsiniz.
  5. Bakteriler soğukta hareketsiz kaldığı için buzdolabı bu aşamayı yavaşlatır.

Kombucha (ikinci fermantasyon) tarifi

  • (2)
  • tatlı tarifi
  • çay ben
  • fermantasyon)
  • kombo
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kombucha (Kombucha) (ilk fermantasyon)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın