Bakım Bakım Pasta Tuzlu


Kıyir Kıkır Tuzlu Tatlı Tarifi Malzemeler

  • 125g tereyağı
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yumurta (birinin sarısı sürülür)
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 3-4 su bardağı un

yukarı;

  • yumurtanın Sarısı
  • biraz haşhaş
  • biraz susam

Tuzlu Kıyir Kıyir Pastanesi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle kabartma tozu hariç un bir karıştırma kabına alınır ve eritilir.
  2. Ardından kabartma tozu ve unu kontrollü bir şekilde ekleyip karıştırın.
  3. Yumuşak bir hamur elde edilir.
  4. Hamuru eşit parçalara ayırın, delin, alttan hafifçe ezin ve merdane ile hafifçe gevşetin.
  5. Kesici aletle kesilir ve yağlı kağıt üzerine serilir.
  6. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve üzerine susam ve haşhaş tohumu serpin.
  7. Kekimiz 180 derecede fansız ısıtılmış fırına yerleştirilip 15-20 dakika piştikten sonra yemeye hazırdır.

Resimli Halawani Care Care tuzlu su tarifi

  • tatlı tarifi
  • kesimler
  • kek tarifleri
  • hamur işleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Sebzeli bulgur pilavı +7

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın