/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
çikolatalı kabak kek tarifi malzemeleri
Bardak boyutu 200 ml
- 2 yumurta oda sıcaklığında
- 1 su bardağı esmer şeker
- 1 su bardağı kabak püresi
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı
- Portakal suyu (orta boy)
- 2 bardak un
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı damla çikolata
- 50 gram bitter çikolata
yukarı;
- 60 gr sütlü çikolata tabletleri
- 1 yemek kaşığı damla çikolata
Çikolatalı balkabaklı kek tarifi nasıl yapılır?
- Yumurtaları ve esmer şekeri bir karıştırma kabına alın ve el mikseri ile 5 dakika karıştırın.
- Evde esmer şeker yoksa 1 su bardağı normal şeker ile 1 yemek kaşığı pekmezi karıştırıp kullanabilirsiniz. Aynı dokuyu elde edebilirsiniz. Bu benim kullandığım yöntem.
- Kabak püresi, tereyağı ve sıvı yağı ekleyip karıştırın. Tereyağı istediğiniz gibi dağılmazsa mikser kullanabilirsiniz.
- Portakal suyunu ekleyip karıştırmaya devam edin.
- Ayrı bir yerde katı malzemeleri karıştırıp kek hamurumuza ekleyelim. Kaşık yardımıyla karıştıralım.
- En son çikolatayı ekleyip karıştıralım.
- Yağlı kağıt serdiğimiz çubuk kalıba kek karışımımızı yayalım.
- Üzerine çikolata serpin.
- 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişirin.
- Fırından çıkarmadan önce kürdan testi yapmayı unutmayalım.
- Fırından çıkınca biraz soğumaya bırakın.
- Soğuyunca dilimleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fotoğraflı çikolatalı balkabağı keki tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Fırında köpüklü helva (Zell pekmezi)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]