Futbol


Brüksel lahanası malzemeleri

  • 500 gram Brüksel lahanası
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Sebze yağı

Brüksel lahanası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Temiz ve yıkanmış lahanayı haşlamak için tencereye alıp üzerine biraz sıcak su ve 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip kaynamaya bırakalım.
  2. 5 dakika haşlanan lahanayı süzün.
  3. Süzülen lahanaları kızgın yağda iki tarafını da güzelce kızartalım.
  4. Kahverengi lahanayı servis tabağına alıp üzerine sarımsaklı yoğurt serperek veya sarımsaklı yoğurdun üzerine koyarak servis edelim.

Brüksel lahanası tarifi

  • tatlı tarifi
  • Brüksel
  • tomurcuklar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kremalı Körili Tavuk Mantarlı Makarna (Hazır Kremasız)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın