/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Sadece sütlü ve pilavlı klasik sütlü pilav tarifinin malzemeleri
- 1 parmak yarım su bardağından fazla pirinç
- iki bardak su
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 litre süt
- Yarım çay kaşığı tuz
- 1 paket vanilya isteğe bağlı
Sadece süt ve pilav ile sütlaç nasıl yapılır?
Lezzetli veya tuzlu, nişasta, pirinç ve un içermeyen klasik anne sütü pudingi kadar kolaydır. Süreyi takip ederseniz sonuç mükemmel, sütlaçlarımızı yapmaya başlayalım.
- Pirinci yıkayıp tenceremize alalım. Pirinci çok fazla yıkamayalım ki pirinç nişastası sütlaçlara kıvamlı bir kıvam versin.
- Kasedeki pirincin üzerine iki su bardağı su koyalım. Pirinç kaynatmak için.
- Pirinç suyunu almaya yakın 1 litre sütü ekleyelim. Yağlı köy sütü kullandım.
- Sütü eklediğimizde taşmaması için kaynayana kadar bekleyelim.
- Kısık ateşte 40 dakika kaynamaya bırakın.
- Ardından şeker ve vanilyayı ekleyin.
- 10 dakika daha kaynatıp kaselere alın.
- Buzdolabına alıp soğuyunca servis edelim.
Pirinç sütü klasik meme sütlü ve sadece resimli pirinç tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Elmalı turta
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]