kuru tatlılık


Kuru helva tarifi için malzemeler

  • 125g tereyağı
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı kıyılmış fındık

Kuru tatlı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tereyağını derin bir tavada eritin.
  2. Unu ekleyip kısık ateşte 5 dakika rengi değişene kadar kavurun.
  3. Daha sonra üzerine pudra şekerini ekleyin. Bu şekilde biraz kızartın ve fındıkları ekleyin.
  4. 5 dakika daha kızartın ve ısıyı kapatın.
  5. İstediğiniz büyüklükte kaselere paylaştırın. Soğuyunca tadını çıkarabilirsiniz.

resimli kuru helva tarifi

  • tatlı tarifi
  • Helva
  • ah
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

haşhaşlı irmik tatlısı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın